0

“Prințul” Milito a îngenucheat Europa. Inter-Bayern 2-0 în finala Ligii Campionilor

23 mai 2010 | niciun comentariu

“El Príncipe” Diego Milito și “The Special One” Mourihno i-au adus aseară Interului a treia Ligă a Campionilor (după 45 de ani) și un triplu event în Italia: campionatul, cupa și liga.

Eroul (și totodată MVP-ul finalei) a fost argentinianul Milito. A avut două ocazii și a înscris de ambele dăți. Iar a doua oară și-a permis chiar să ridiculizeze apărarea Bayernului. Bavarezii, ca și Barcelona în etapa anterioară, au controlat jocul și au ținut posesia de la un capăt la altul al partidei. Dar italienii au rezistat asaltului. Asta și datorită unui goalkeeper imens pe care l-au avut în poartă, brazilianul Julio Cesar: nu a avut el mult de lucru, dar tot a intervenit de câteva ori crucial pentru destinul partidei.

2-0 s-a încheiat partida, ultima din câte se pare pentru portughezul Mourinho la Inter. Deși aseară a fost foarte rezervat în declarații privind viitorul său ca antrenor, MARCA scrie astăzi că Mourinho a ajuns la un acord cu Florentino Perez, urmând să semneze marțea sau miercurea viitoare pentru patru sezoane la Real Madrid.

1309 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

Postare comentariu: