Foto: football.ua
0

Patrice Evra marchează primul său gol pentru Juventus

14 decembrie 2014 | niciun comentariu

La doi ani de zile dupa ce marcase golul câștigător contra celor de la Liverpool (un gol atribuit în cele din urmă lui Vidic), Patrice Evra înscrie primul său balon pentru noua echipă, Juventus.

Fostul căpitan de la Manchester a înscris în minutul 12 al partidei disputate în fața celor de la Sampdoria, cu o lovitură de cap bine plasată, în urma unui corner executat de Claudio Marchisio.

În cealaltă partidă a după-amiezii, Manchester a trecut de Liverpool cu scor de forfait, după un meci jucat pe contre, cum se și anunța de altfel acest derby de Premier League. United mai bifează o victorie prin golurile lui Rooney, Mata si Van Persie și, totodată, cinci cartonașe galbene acordate de un Atkinson foarte prudent să nu scape jocul din mâini.

Punctul culminant nu a fost de această dată vechiul duel Evra-Suarez, dar nu au lipsit paradele lui David de Gea, cel care a scos-o pe United în cel puțin sase ocazii clare ale cormoranilor si, care în general salvează Manchester de șase etape încoace.

Manchester se aproprie la 5 puncte de City si 8 de liderul Chelsea, iar finalul turului se anunta unul strans in Anglia.

2047 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

Postare comentariu: