Manchester – Villa: cel mai mare test pentru Van Gaal

4 APRILIE 2015 | Premier League

Aşa cum vă imaginaţi, ultima săptămână a fost liniştită datorită pauzei internaţionale. Însă urmează un aprilie încins pentru red devils, cu două reuniuni la vârf, Chelsea şi City.

Van Gaal mai are doar o etapă să experimenteze, însă cuvintele mele trebuie luate cu oarecare marjă fiindcă chiar şi outsiderul poate marca o victorie răsunătoare în Premier League. Iar lupta pentru locurile de Champions League încă se dă, ceea ce pune ceva presiune pe Manchester.

Într-adevăr, în mijlocul duelurilor de top (pe care Manchester le-a depăşit cu succes) urmează 90 de minute contra lui Villa condusă de un manager nou, Tim Sherwood, şi în luptă disperată cu retrogradarea. Problema e că Van Gaal a avut cel mai mult de furcă cu echipele de la sfârşitul clasamentului, nu cu rivalii săi direcţi.

Carrick va reveni probabil la mijloc după performanţa sa din calificările pentru Euro (Anglia – Lituania, 4-0), ceea ce înseamnă că invenţia lui Van Gaal, Daley Blind, va reveni în poziţii mai defensive. Fără absenţe notabile, şi cu un moral bun după victoria cu Liverpool, băieţii lui United nu-şi prea permit să strice momentul şi să ia în derâdere partida cu Villa.

De cealaltă parte Aston Villa are cel mai slab atac din Premier League în acest sezon cu doar 19 goluri marcate. O rază de speranţă vine de la Benteke, care marcase în meciul tur, iar în weekend a înscris primul său gol în doi ani pentru naţionala Belgiei.

Miza noastră este că Manchester câştigă la 0 pentru o cotă de 1,95 la sportingbet sau handicap asiatic -1.50 pe Manchester la unibet.

2808 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

Postare comentariu: