0

Banii nu aduc fericirea. Realul iese din Champions League

11 martie 2010 | niciun comentariu

Astăzi se împlinesc șase ani de la sângeroasele atacuri de la Madrid, care au zguduit capitala spaniolă și s-au făcut resimțite până la București. Dar tot azi în urmă cu șase ani, madrilenii sărbătoreau golul lui Zidane față de cei de la Bayern, cu care Realul s-a calificat atunci ultima dată în sferturile Champions League. De la acel moment, fie că a fost Juventus, Arsenal, Roma, Liverpool, sau aceeași Bayern, Realul s-a oprit întotdeauna în faza optimilor, iar blestemul a continuat și aseară, față de Olympique Lyon—nu că ar fi strălucit acesta din urmă.

Competiția pentru care este creată Real Madrid, așa cum îi place să spună președintelui Florentino Perez, i-a mai trădat o dată. Un om dezamăgit cu siguranță după ce s-a luptat atât să-i aducă la echipă pe Ronaldo și Kaka, jucători de balon de aur, dar și alte staruri ca Arbeola, Xabi Alonso, Benzema sau Diarra.

Spaniolii au preluat rapid conducerea, încă din minutul 6, prin golul lui Ronaldo. Și argentinianul Higuain a trecut de două ori pe lângă gol, lucru care avea să-l regrete mai târziu, pentru că repriza a doua nu a semănat deloc cu prima. Aparent, intrarea lui Kallstrom și mutarea lui Toulalan în centrul defensivei lioneze după pauză a făcut diferența, și curând Realul și-a văzut visul năruit de către Pjanici (minutul 75).

“Toți jucătorii suntem cu Pellegrini”, s-a grăbit Casillas să-și apere antrenorul, “suntem aceeași care am întors rezultatul la Sevilla”. Dar lațul se strânge în jurul tehnicianului italian, acum că madrilenii mai au la dispoziție doar campionatul ca să salveze așteptările tifossilor și conducerii pentru acest sezon.

Într-un alt meci aseară, Manchester a trecut în pas de fanfară de Milan. Rooney a arătat în două rânduri consecutiv că este jucătorul momentului, marcând odată chiar cu capul, ceea ce nu e puțin lucru pentru un jucător de talia lui. Park și Fletcher au înscris pentru 4-0 și au dus scorul la un general de 7-2 tur-retur. Puteți urmări rezumatul video al meciului la boomsport.ro.

Cele două echipe se alătură Bayernului și Arsenalului în sferturile de finală. Celelalte patru echipe din sferturile Ligii Campionilor le vom afla săptămâna viitoare. Până atunci, diseară este etapă de Liga Europa.

1196 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

Postare comentariu: