0

Yahoo! România trece la noul stil de mail

28 septembrie 2009 | 4 comentarii

Întoarcerea Yahoo! în România vine cu semne. După ce i-am văzut pe cei de la Apple că au dat Yahoo! internațional pe Yahoo! România în căutările de pe noul iPhone, lucrurile par acum să se miște din nou în filiala noastră locală, odată cu trecerea la noul logo și la noua interfață restilizată.

Ieri și astăzi, pe prima pagină mail.yahoo.ro era afișat ba vechiul logo Yahoo!, ba cel nou, semn că se lucra chiar atunci la sit. Apoi, după logare, schimbarea e mai vizibilă: mailul a primit în sfârșit face-liftul lansat de Yahoo! US în august.

Totuși, Yahoo! nu a dat încă liber la înregistrări noi pe yahoo.ro, iar România nu mai apare alături de celelalte filiale în lista din setările avansate ale contului de mail: de fapt, locația pentru conturile localizate în română e trecută “Europe, Istanbul“.

Până una-alta, iată mai jos cum arată în interior noul Yahoo! Mail România, cu noul logo, noile meniuri-cascadă și funcțiile îmbunătățite de căutare în mail și pe web (clic pe imagine pentru detalii).

6240 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

4 comentarii

 1. dana:

  vreau yahoo.com mail nu mai pot sa ma conectez de loc nusiu ce sa intiplat nici parola nici id cred ca sunt blocata yahoo nu merge deloc va multumesc va rog sama ajutati

 2. Dan:

  @dana, nu știu ce s-a întâmplat cu contul dvs. Singurul sfat pe care vi-l pot da e să mergeți la adresa mail.yahoo.ro și să faceți clic pe “V-ați uitat ID-ul sau parola?” în partea dreaptă-jos a ecranului și să urmați instrucțiunile de acolo.

 3. dana:

  stiu si parola si id dar imi spune ca sun blocta 12 0re temporal nustiu ce sa intiplat nu mam put conecta cu parola deloc cred ca afost sparta parola multumesc

 4. Dan:

  @dana, dacă credeți că id-ul a fost spart, mergeți la pagina respectivă (faceți clic pe “V-ați uitat id-ul sau parola”) și bifați ca și cum v-ați fi pierdut parola. Vi se vor pune niște întrebări de securitate (pe care le-ați ales dvs. atunci când ați creat contul), trebuie să dați răspunsul (dacă îl mai țineți minte) și vi se va genera o parolă nouă. Urmați instrucțiunile de acolo întocmai. Dacă asta nu funcționează, altceva nu prea cred că puteți face. Eventual așteptați 12 ore dacă ziceți că sunteți blocată și reîncercați.

Postare comentariu: