0

Yahoo! Messenger 10 în limba română

26 aprilie 2010 | 12 comentarii

Mai e puțin până la lansarea oficială a portalului yahoo.ro. Am văzut deja cum să ne schimbăm interfața din Yahoo! Mail în limba română. Dar asta nu e tot. Pentru nerăbdători, cei de la Y!M Vista au scos și un pachet de interfață română pentru Yahoo! Messenger 10 (ultima versiune).

Găsești instrucțiunile de instalare aici. Ce a ieșit, vezi mai jos:

Deși ar fi fost de preferat o variantă cu diacritice, mulțumim Y!M Vista pentru efortul depus. Cât despre utilizatorii de Yahoo! Messenger 9 (versiunea precedentă) există și pentru ei o versiune a acestui pachet de interfață.

Via Y!M lover.

84747 vizualizări, 2 dintre care astăzi

Articole similare

12 comentarii

 1. florin:

  e cel mai bun mes.

 2. Bug:

  Daca dati la actiuni/invita pentru vizualizare webcam da o eroare de genul “M$ visual c++ runtime library Runtime error!” ..etc.

 3. alex2012apocalipsa:

  cum il descarc

 4. Dan:

  @Alex, dacă te uiți, scrie puțin mai sus, “Găsești instrucțiunile de instalare aici” (chiar deasupra de acea imagine) . Fă clic pe “aici”.

 5. asuL:

  unii de la asi’s company au continuat proiectul ‘Yahoo! Messenger in romana.. ce a iesit vedeti pe http://www.ymessro.tk

 6. GTX:

  Numai instalati de la persoane. Folositi numai de pe site original.

 7. ionela:

  ce naspa

 8. elena:

  foarte bun!!!!

 9. dana:

  nu pot sa conectes in limba Romana mes si meil

 10. alin:

  sunt pe mac..daca ar fi o varianta de yahoo! Messenger si in romana pentru mac..ar fi bine si pentru noi…astia de pe mac..:D

 11. maryana_love98:

  bun

 12. seby:

  nu mai instalatzi tot felul de programele si patch-uri multe dintre ele sunt trojeni de MARE RISC !!! in alta ordine de idei acestea pot avea keylog-uri ori tot felul de accese prin programele in calculatorul vostru de la distanta fara a mai avea nevoie de acceptul vostru.deci aveti grija ce instalati.

Postare comentariu: