0

Yahoo! asigură asistență în română, dar lansarea locală mai durează

30 iunie 2010 | 4 comentarii

Yahoo! a anunțat astăzi că va oferi suport tehnic pentru serviciile sale în nouă limbi (printre care și română) în parteneriat cu centrul tehnic IBM din Cairo.

Inițial asistența va fi oferită în arabă, franceză, germană, italiană și spaniolă, dar, potrivit comunicatului, la această listă se vor adăuga curând încă patru limbi est-europene: română, poloneză, turcă și rusă.

Deși blogosfera anticipa sosirea Yahoo! în România încă din 2008, acesta este primul pas serios pe care îl face compania pe piața locală. Lansarea efectivă a serviciilor va mai dura însă, spun surse din piață, citate de Hotnews. Pagina de pornire Yahoo.ro și curierul electronic în română vor fi operaționale doar în ultimul trimestru din 2010, deși planul era să se lanseze în luna iulie a acestui an. Motivul pentru această amânare și răs-amânare ar fi legat de pregătirile pentru noua versiune de mail, mai scrie publicația.

6506 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

4 comentarii

 1. Radu:

  Intr-adevar, suna prea bine ca sa fie adevarat. :)
  Sa speram ca in noiembrie se vor tine de cuvant, a treia oara o fi cu noroc.

 2. Catrinoiu Gheorghe:

  Buna ziua!As dori sa stiu care a fost cauza de a trebuit sa imi schimb ID-ul si parola pe messenger,nemaiputand sa folosesc vechea parola si ID? Mai este posibil sa recuperez vechea lista de ID-uri?Este posibil ca cineva care stia probabil parola mea sa fi blocat messengerul meu? Multumesc si astept un raspuns!

 3. nykygl@yahoo.com:

  am si eu o mare ploblema nu mai stiu intrebarea secreta la mes si nu ma pot conectas pentru ca numi cunoaste brawseru cum pot sa fac sa o aflu sau sa intru pe mes

 4. elena:

  Buna ziua…de ce un pot sa folosesc acelasi ID.yahoo pentru tableta? Daca il folosesc PE telefono….sua le persone sincere un sunt luate in considerare..multumesc

Postare comentariu: