0

Windows 7 RC în limba română, gratuit și perfect legal

28 mai 2009 | niciun comentariu

Microsoft a lansat de curând Windows 7 Release Candidate pe situl lor, dar acolo nu sunt disponibile decât versiunile engleză, germană, franceză, spaniolă și japoneză. Poți instala bineînțeles versiunea în engleză și apoi pune pachetul de interfață română, dar dacă vrei să ai o versiune completă în română, care nu încetinește procesorul, e mai bine să instalezi Windows 7 direct în română. Asta perfect legal și, cel mai important, gratuit.

Până la 22 iunie, te poți înscrie în programul de testare Windows 7 în română, printr-un mail trimis la rombeta@microsoft.com. Cei de la Microsoft îți vor trimite o invitație, apoi urmează să-ți faci un cont pe Windows Live (durează 1 minut) și gata: primești un link spre pagina de descărcare. În total buildul pentru versiunea în română are 2446 GB. Ai nevoie și de o cheie (product key) pe care o poți lua de pe situl internațional Windows 7 (product key sunt aceleași pentru toate versiunile de limbă).

Windows 7 RC astfel instalat epiră pe 1 iunie 2010, dar deja din martie 2010 computerul se va închide automat la fiecare jumătate de oră (va trebui să-l înlocuiești cu o copie finală de Windows 7 sau cu o versiune anterioară de Windows).

Și un sfat înainte să instalezi Windows 7: decuplează orice unitate de hard-disc externă (gen Rack) și reatașeaz-o doar după ce instalarea s-a finalizat. Altfel riști să te trezești cu eroarea ”Bootmgr is missing” la fiecare pornire.

Iată și un instantaneu:

4966 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

Postare comentariu: