0

Un fleac, l-au ciuruit: 7 neajunsuri ale noului (n-a)iPad

28 ianuarie 2010 | niciun comentariu

iPadul este cu siguranță gadgetul momentului și toată lumea arde de nerăbdare să pună mâna pe un exemplar. În spatele acestei aure magice însă, nu este chiar totul așa de roz cum ar părea la prima vedere. O spune Adam Frucci de la Gizmodo, care a strâns la un loc câteva lucruri pe care Apple “a uitat” să le spună aseară.

Ramă mare și urâtă
Ai văzut rama de pe chestia asta?! E imensă! Normal, nu-ți dorești să apeși ceva din greșeală când ții iPadul cu degetul mare, dar hai să fim serioși…

Fără multitasking
Asta chiar te dă pe spate. Dacă se vrea a fi un înlocuitor pentru laptopuri, cum e posibil să nu aibă multitasking? Nu-ți poți lăsa messengerul deschis în timp ce navighezi pe Internet? Nu poți ține Twitterul deschis în timp ce răsfoiești e-mailurile?

Fără camere
Ce tu cameră frontală? N-are nici măcar în spate una. iChatul pică de pe listă.

Fără ieșire HDMI
Vrei să vizionezi filmele tale de pe iPad pe televizor? Păcat. Dacă te ducea capul, cumpărai deja un AppleTV.

Fără Flash
Lipsa Flash-ului e și așa destul de supărătoare pe iPhone și iPod Touch. Dar pe un dispozitiv imens care vrea rupe din segmentul laptopurilor e cu atât mai enervantă: va lăsa multe gropi în siturile web. Iar de fluxuri video nici nu poate fi vorba.

Fără ecran lat
Filmele în format lat arată groaznic pe acest ecran de 4:3. E ca și cum ai avea din nou televizorul lui bunica.

Adaptori, adaptori, adaptori
Uită de curbele alea blânde. Dacă vrei să conectezi ceva, cum ar fi de exemplu un aparat foto, îți trebuie tot felul de adaptori urâți. Nu are nici măcar port USB.

Via Gizmodo.

2829 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

Postare comentariu: