Trei aplicații de socializare nelipsite de pe gadgetul tău

28 DECEMBRIE 2014 | Premier League

Vine Crăciunul, perioada aceea din an în care suntem predispuși să împărțim și să ne apropiem de cei din jur. De aceea vă prezentăm azi trei aplicații de socializare mai mult decât frumoase, așa încât să profitați la maxim de gadgetul vostru de sărbători.

Aplicațiile sunt în sine gratuite, însă au un rulaj mare de date, deci dacă planul vostru tarifar nu are mulți MO incluși, ideal ar fi să le folosiți peste o rețea Wi-Fi.

APELURI VIDEO
Yahoo! Messenger

Dacă Facetime sau alte servicii video par restrictive sau prea scumpe, Yahoo! Messenger pentru mobil ar putea fi exact ceea ce căutați în materie de apeluri video. Aplicația permite apeluri audio/video între oricare două dispozitive pe care este instalată (PC-mobil sau chiar mobil-mobil) și are avantajul de a nu consuma minute din abonament, ci eventual doar trafic de Internet.

În plus, nu e restricționată la rețelele de Wi-Fi, ceea ce înseamnă că ne putem bucura de apeluri video oriunde ajunge acoperirea EDGE.

 • Descărcare: iOSAndroid

 • REDARE MUZICĂ
  Vkontakte

  Ne vine greu a crede că încă folosiți DC++ pentru a descărca muzică. Alternativa vine de la ruși. Cu această aplicație, puteți reda cam orice melodie vă trece prin cap, crea liste de redare, primi recomandări muzicale bazate pe piesele ascultate… mai pe scurt, Vkontakte funcționează ca un radio online personalizabil.

  P.S. Înainte de a utiliza aplicația, aveți nevoie de un cont pe VK.com.

 • Descărcare: iOSAndroid

 • PARTAJARE VIDEO HD
  Vimeo

  Spre deosebire de serviciul web, aplicația mobilă de la Vimeo are avantajul că e totalmente gratuită, ceea ce înseamnă că filmulețele se încarcă instant, nemaiexistând acel enervant interval de procesare (care poate dura chiar și o zi).

  Astfel puteți transmite imaginile surprinse prin eter imediat ce le aveți înregistrate, la o calitate HD și fără limite de timp (există totuși o limită de încărcare săptămânală, dar să fim serioși, câți dintre noi au nevoie de mai mult de 500 de MO pentru video pe săptămână?!).

  Pe lângă asta, pentru a da clipurilor voastre o alură profi, le puteți și edita pe loc cu instrumentele din dotarea aplicației.

 • Descărcare: iOS
 • 5975 vizualizări, 1 dintre care astăzi

  Articole similare

  Postare comentariu: