0

Televiziune la liber pe iPhone-urile din Moldova

25 septembrie 2010 | 1 comentariu

Concomitent cu lansarea din România, iPhone 4 a ajuns ieri și în magazinele din Republica Moldova, și nu doar atât: Orange a pregătit și două aplicații speciale pentru piața locală, Orange TV și Publika.

Așa cum arată situl www.orange.md, în curând utilizatorii de iPhone din Moldova vor putea urmări prin intermediul aplicației Orange TV 20 canale TV de înaltă definiție (Eurosport, JurnalTV, PublikaTV, Moldova Internațional, CTC, printre altele) și 14 posturi de radio, direct de pe telefonul mobil.

Deja disponibil în țări ca Franța sau Anglia, Orange TV e gratuit și vine în completarea portalului mobil iphone.orange.md, deschis în urmă cu doi ani. Cât despre o posibilă lansare a serviciului dincoace de Prut, Orange România nu dă semne că asta se va întâmpla în viitorul apropiat, rămânând încă la stadiul de noob în ceea ce privește dezvoltarea de aplicații pentru iPhone.

Cât costă iPhone 4 în Moldova

Modelul de 16 GO (singurul disponibil) are un preț fix de 9299 lei moldovenești – ceea ce înseamnă puțin peste 2400 de lei românești – la care se adaugă trafic Internet și SMS-uri gratuite timp de doi ani. Aceste “cadouri” ar putea reduce factura la telefon a cumpărătorului cu până la 8640 MDL într-un an. Oferta completă, aici.

4307 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

Un comentariu

  1. anonim:

    vreau si eu sami procur iPhone 4 si am citit mulye articole dar nu inteleg..cum adica? vii la un Orange Shop si iti iei un iPhone doar cu abonament? adic platesti 9300 de lei si inca abonamentu? sau poti un iPhone sati iai la liber, adica platesti doar 9300 de lei si gata?

Postare comentariu: