0

Șapte păreri despre iPhone 4

8 iunie 2010 | 5 comentarii

Aici la SMASH.ro suntem tot timpul nerăbdători să punem mâna pe jucăriile pe care le scoate Apple. La prima vedere noul iPhone 4 pierde la capitolul design față de predecesori, dar cum funcțiile și hardware-ul fac totul la aceste gadgeturi, pare că merită un upgrade. Cu designul ne obișnuim noi pe parcurs, prin autosugestie. Într-o lună de acum, ne vom întreba, unde ne-a fost capul când am avut dubii…

Între timp, hai să vedem ce mai zice blogosfera despre noua generație de iPhone-uri:

Mobilissimo

Despre iPhone 4, nicio surpriză aici, știam deja 85% dintre specificațiile sale, dar prețul său este foarte bun. Să vedem cu cât va crește el la traversarea Oceanului…

Adrian Boioglu

Brusc, iPhone 3GS a devenit urât, vechi și neinteresant. Noul iPhone 4 se apropie de telefonul ideal. Din toate bunătățile prezentate de Steve astăzi ma încântă cele de natură hardware. Asta pentru că mai tot ce știe iPhone 4, știe și iPhone-ul meu 3GS. [...] Despre iPhone OS 4.0 (botezat acum iOS 4) numai de bine. Folosesc beta 4 de o săptămână și abia aștept varianta finală.

Macpedia

Dacă până acum nu am avut nici un motiv să-mi upgradez iPhone-ul 2G, de data asta lucrurile s-au schimbat. Consider că iPhone-ul “a ajuns la maturitate” cu noua versiune și orice alt smartphone e… degeaba. Nu cu mult timp în urmă am avut ocazia să butonez un Nexus One și am fost încântat de el, singura problemă pe care am sesizat-o fiind la partea de touch în sensul că nu e atât de smooth ca la iPhone. Totuși l-am considerat o alternativă viabilă la iPhone dar începând din această seară, iPhone-ul și-a luat un avans de “câțiva ani lumină”.

Business Cover

Va fi în stare iPhone 4 să reînvie ceea ce s-a considerat că va fi “killer application” în rețelele 3G – videocallul, dar care s-a dovedit un mare fâs? Probabil că nu. Și asta pentru că FaceTime, așa cum e denumită funcția, merge doar în rețele Wi-Fi, nu și în rețeaua celulară, și doar de la un iPhone 4 la alt iPhone 4. În cazul în care consumatorul (mai ales american, predispus…) nu s-a prostit de tot și face orice i-ar spune spune marketingul (fie el și genial, fie el și al celor de la Apple), FaceTime se va dovedi la fel de inutil ca și videocallul cu care se lăudau oamenii de marketing ai primilor operatori 3G. Dar, să nu estimăm puterea marketingului

Zaone

A revoluționat din nou Apple lumea telefoanelor mobile prin lansarea iPhone 4? Unii cred că da, eu spun că e mult marketing la mijloc, oricum realitatea e ca iPhone 4 este un terminal extraordinar care va fi un etalon (as usual) pentru viitoarele smartphones ce vor apărea anul acesta. [...] Apple și-a asumat un mare risc cu designul acestui nou telefon, încă de la primele imagini cu prototipul au existat persoane care “au dat de pământ” cu designul noului iPhone 4 și sunt sigur că au rămas dezamăgiți când au văzut ca Apple a prezentat același prototip drept iPhone 4.

Dragoș Stanca

Pe scurt, un telefon care are, în sfârșit, toate elementele de bun-simț pe care ar fi trebuit sa le aibă din prima zi. Și momentul pe care l-am așteptat înainte de a lua în calcul să îmi iau și eu un iPhone :)

Evenimentul Zilei

Nu sunt un mare fan al telefoanelor în formă de săpun luat sub talpă. Adică plate, subțiri și care îți alunecă în mână ca un țipar. Recent am cumpărat un smartphone „made in Finland” tocmai din acest motiv. Am vrut să-l simt în palmă. S-ar părea că m-am grăbit.

11807 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

5 comentarii

 1. zaone:

  Salut, iti multumesc ca m-ai mentionat insa te rog sa ma treci zaone. Multumesc.

 2. xao:

  stai sa vedem ce avion mai scoate Nokia…si mai discutam !

 3. Dan:

  @xao,
  și Motorola au promis că scot anul ăsta un model cu procesor de 2 Ghz.

 4. Tomi:

  vreau sa imi iau si eu un iphone 4 dar nu stiu dac ar merita…sa imi spuna si mie cineva carei treaba cu softu…are viata lunga iphone 4 sau numa reclama ii de el ????????

 5. bogdy_bogdan8@Yahoo.com:

  iPhone 4 un telefon forate bun din toate punctele de vedere in afara de unul … Semnalul , dacă din întâmplare mergi in o zona rurală unde e Putin semnal ramai in pana . Eu cred ca cum ai nevoie de el unde e semnal bun ai nevoie si unde semnalul e slab pentru ca i se poate întâmpla oricui sa meargă in o zona unde semnalul e slab si chiar atunci sa aibă mai multă nevoie de tel :) asta e singura mea nemultumire

Postare comentariu: