0

România, locul de unde pornește pornografia? Pentru Samsung, DA

10 octombrie 2010 | niciun comentariu

Cu peste 100 de euro este mai scumpă noua tabletă Samsung Galaxy în comparație cu marele rival Apple iPad. Totuși, singurul lucru notabil pe care pare să-l aibă în plus este un buton “Porn.”

Cei de la Mobilissimo au stârnit multă rumoare săptămâna trecută în Internetul din întreaga lume după ce au publicat o poză cu tableta Galaxy, în care apare butonul deocheat.

Deși ne-am fi așteptat, nu e nimic pervers acolo. De fapt, este vorba de o simplă abreviere nefericită a cuvântului “Pornire” (sau poate vor să-i atragă pe playboy mai mult decât Playbook-ul celor de la RIM?!). Motiv îndeajuns încât să “pornească” un șir întreg de reacții din partea celor mai mari teh-bloguri din lume: Gizmodo, Crunchbase, Slashgear.

Despre Samsung Galaxy Tab

După Dell Streak și Playbook, Samsung Galaxy este următorul killer de iPad. Tableta Galaxy vine echipată cu un ecran de 7 țoli și două camere – puțin cam impractice – pe față/spate. Totuși cântărește mai puțin față de competiție (doar 380 de grame, dar este și mai mică ca dimensiuni) și este dotată cu sistemul de operare Android. Bineînțeles, poate rula Flash.

2788 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

Postare comentariu: