0

Noul iPhone 3GS

8 iunie 2009 | niciun comentariu

Cei de la Apple au anunțat noul iPhone 3GS care va ieși pe piață la 19 iunie, iar noul SO (versiunea 3.0) pentru iPhone-ul inițial, iPhone 3G și iPod Touch va fi putea fi descărcat deja din 17 iunie.

Noul iPhone 3GS este disponibil în varianta de 16GB și 32GB pentru 199 și respectiv 299 de dolari, dar Apple va continua să vândă vechiul iPhone 3G de 8GB la 99 de dolari (prețurile sunt valabile pentru Statele Unite). “S”-ul vine de la vitează (speed): de 2,1 ori mai rapid la încărcarea mesajelor, de 2,4 ori mai rapid la încărcarea SimCity, de 3,6 ori mai rapid la încărcarea unui atașament Excel și de 2,9 ori mai rapid la încăcarea unui sit mare.

Despre design, nu sunt prea multe de zis. 3GS e identic cu iPhone 3G:


Dar noutatea cea mai așteptată este cu siguranță funcția de înregistrare video. iPhone 3GS vine cu o cameră de 3 megapixeli pentru poze și opțiuni de înregistrare video VGA cu audio. Din păcate, cei de la Apple n-au zis nimic de înregistrarea video pe dispozitivele mai vechi, deși tehnic, asta se poate. Mai sperăm până pe 17.

Ce durea mai tare la vechile modele, bateria, are ceva îmbunătățiri cu iPhone 3GS, printre care dublarea timpului de navigare pe Internet (până la 9 ore), dar și durata redării audio/video și timpul de convorbire au crescut.

Iată și clipul de prezentare al noului iPhone 3GS, împreună cu noua versiune de software (în română):

O listă cu toate specificațiile tehnice e aici.

Versiunea SO 3.0 aduce caracteristicile deja anunțat în martie, și cel mai probabil meniuri în română. Cu siguranță vara asta, va ajunge și la Orange în România și Moldova.

2683 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

Postare comentariu: