0

Mac OS X Leopard (10.5.8) e disponibil acum în română

29 septembrie 2009 | 2 comentarii

Update Pachetul a primit noi îmbunătățiri pe 23 octombrie 2009 și în mai 2010. Poți descărca actualizările de pe situl proiectului.

Proiectul de localizare Mac OS X Leopard, despre care am mai vorbit aici, a primit săptămâna asta un update important: acum poți “româniza” și ultima versiune a Mac OS X Leopard, este vorba de versiunea opt.

Așadar, pentru cei care nu au migrat Snow Leopard și folosesc încă 10.5.8, interfața română se poate descărca de la proiect.ecomputers.ro. În plus, tot acolo se află și un set de tastaturi românești (via macuser.ro), optimizate pentru diferite categorii de utilizatori.

Noua versiune vine cu un link direct către pagina de actualizări a proiectului, comenzi rapide noi de la tastatură, plus opțiuni extra în preferințele Finder. Pentru mai multe detalii, găsești un filmuleț de prezentare al noii versiuni aici.

P.S. Interfața nu este finală: consultă situl pentru detalii despre viitoare actualizări. Proiectul e lansat sub licența GNU, ceea ce înseamnă că poate fi editat și folosit în voie de oricine, atât timp cât nu se urmărește vreun beneficiu comercial. Mai mult chiar, creatorul proiectului așteaptă propuneri de colaborare; dacă ești interesat, poți folosi adresele de contact de pe situl proiectului.

6736 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

2 comentarii

  1. M:

    De ce siteul la care sunt redirectionat nu mai este functional?

  2. Dan:

    @M, e vechi articolul asta. Pentru MacOS X in romana viziteaza site-ul apcom.ro/downloads

Postare comentariu: