3

iTunes Store România va începe să vândă muzică și filme

28 septembrie 2011 | niciun comentariu

Apple va adăuga în cel mai scurt timp (până luna viitoare, spun sursele) muzică, videoclipuri și filme în magazinul iTunes, cel puțin așa arătă noii termeni și condiții legale cu care sunt întâmpinați utilizatorii români care accesează situl.

Termenii și condițiile au fost adăugați pentru a reglementa disponibilitatea muzicii, videoclipurilor muzicale, tonurilor de apel și a funcțiilor conexe aferente.
— Noile condiții Apple iTunes Store România

De asemenea, unul dintre punctele noilor termeni face vorbire despre arendarea filmelor, care vor putea fi vizionate în decurs de 30 de zile de la închiriere, dar nu mai târziu de 48 de ore de la prima redare.

În orice caz, Apple își anunțase încă din 2009 intenția de a pătrunde pe piața est-europeană, cu atât mai mult cu cât oficialii UE și-au dorit condiții egale în ceea ce privește vânzările online de muzică în tot spațiul comunitar.

Lansarea este confirmată și de o sursă apropiată industriei muzicale poloneze, citată anonim de ziarul polonez Rzeczpospolita: „Apple, în conformitate cu politica sa nu specifică o dată de lansare, dar este sigur, magazinul va fi lansat în zece pieţe din Uniunea Europeană, care până acum nu au avut acces la acest serviciu”.

4358 vizualizări, 2 dintre care astăzi

Articole similare

Postare comentariu: