0

iPhone 4 ar putea sosi pe 12 septembrie. Orange anunță concurs de aplicații

14 august 2010 | niciun comentariu

În așteptarea noului model de iPhone, Orange România a lansat un concurs pentru dezvoltatorii români de aplicații, al cărui mare premiu este un bilet totul-inclus la conferința mondială a dezvoltatorilor Apple.

Programatorii au timp până pe 12 septembrie să vină cu o idee grozavă de aplicație, iar dacă o pot pune în practică până la sfârșitul anului, au șansa să i se alăture lui Steve Jobs și compania la următorul mare eveniment Apple, WWDC 2011 – poate vor vedea cu această ocazie, în premieră, și următoarea generație de iPhone-uri.

Nici aplicațiile existente nu au fost uitate. Primele trei cele mai populare aplicații după votul juriului și al vizitatorilor sitului Orange vor primi câte un premiu: 1 000 de euro plus un iPhone 4 pentru locul întâi, 1 000 de euro pentru locul doi și 500 de euro pentru locul trei.

Pagina concursului poate fi accesată la http://www.orange.ro/aplicatii/concurs/

Când va ajunge noul iPhone în România?

Dincolo de acest concurs, data-limită de 12 septembrie nu pare să fie un termen ales la întâmplare și sunt indicii că ar putea fi chiar data de lansare a noului iPhone 4 în România. De altfel, Apple anunțase anterior că noul dispozitiv va ajunge în peste 80 de țări până la sfârșitul lunii septembrie, ceea ce merge mână în mână cu termenul dat de Orange pentru încheierea competiției.

În altă ordine de idei, zilele trecute Orange a devenit în premieră dezvoltator de aplicații pentru iPhone, odată cu lansarea aplicației “Orange Film“. Aplicația permite utilizatorilor Orange să cumpere bilete reduse în cinematografele partenere (2 bilete la preț de unul, în fiecare miercuri), dar este utilă și pentru a răsfoi informații despre filme și programul de cinema, puse la dispoziție de situl web Cinemagia.

4246 vizualizări, 2 dintre care astăzi

Articole similare

Postare comentariu: