0

iPhone 3G în lichidare de stoc la Orange

15 iunie 2009 | niciun comentariu

Orange a redus drastic prețul pentru versiunea 3G a celebrului terminal Apple în așteptarea lansării noii versiuni, 3GS, programată pentru 9 iulie.

Cu un nou abonament special de 20 de euro, prețul iPhone 3G scade până la 309 de euro, indiferent de capacitate (atât pentru varianta de 8 GO cât și pentru cea de 16 GO). Totul cu TVA inclus.

Oferta are o logică în decizia Apple de scoatere din magazine a modelului de 16 GO începând cu 9 iulie. De atunci la vânzare nu se vor mai găsi decât 3G-uri de 8 GO, dar și noile modele iPhone 3GS în variantele de 16 GO și 32 GO.

În plus, la prelungire prin Thank You, iPhone 3G pare să coste doar 248,71 euro, indiferent de capacitate sau de durata prelungirii (un an sau doi). Oferta asta e cel puțin dubioasă: gadgetul ar fi mai ieftin—indiferent de abonamentul vechi—chiar decât cu abonament nou. Băieții de la serviciul clienții nu au putut să confirme (s-ar putea să fie vorba de un bug de la relansarea magazinului online); nu rămâne decât de probat într-un magazin Orange.

Toate prețurile de mai sus sunt valabile pentru iPhone 3G, prețurile românești pentru 3GS nu au fost încă făcute publice.

2588 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

Postare comentariu: