0

Internet Explorer: jos, jos, jos!

20 februarie 2010 | 1 comentariu

Browserul de casă al companiei Microsoft, Internet Explorer a mai primit astăzi o lovitură grea. De la 1 martie, utilizatorii de Windows nu vor mai fi forțați să folosească IE și își vor putea alege singuri programul de navigare preferat. Cel puțin în Uniunea Europeană.

Odată instalat cel mai nou update pentru Windows XP, Vista sau 7 (Șapte), europenii vor fi îndemnați să-și aleagă browserul preferat dintr-o listă de cinci: Safari, Opera, Firefox, Internet Explorer și Chrome (glisând spre dreapta, vor exista chiar și mai multe opțiuni), ca în imaginea de mai jos:


Microsoft duce astfel la îndeplinire o înțelegere parafată în decembrie 2009 cu autoritățile europene din domeniul concurenței, înțelegere prin care gigantul din Redmond se obliga să pună toate aceste alternative la dispoziția utilizatorilor de Internet Explorer așa încât ei să-și poată alege în cunoștință de cauză navigatorul implicit.

2726 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

Un comentariu

  1. Arthur:

    Cea mai mare caricatura, update ul despre care vorbiti in articolul asta nu apare decat daca dau check for updates si nici macar nu este selectat
    (2 out of 3 updates selected) trebui chiar sa citesti ce e cu update ul si apoi sa dai install.

Postare comentariu: