0

“În gura presei” se concentrează pe online

27 ianuarie 2010 | 1 comentariu

Din lipsă de ziare tipărite, “În gura presei”, cea mai productivă emisiune de televiziune din audio-vizualul autohton, se va concentra pe mediile online, potrivit realizatorului Mircea Badea.

De la începutul crizei, care a afectat puternic piața de print, mai multe ziare românești importante (ultimele fiind Ziua și Gardianul) au tras obloanele, nemaiputând face față costurilor.

În ton cu noile realități, Intact Interactive, divizia de new media a trustului Intact (din care face parte și postul Antena 3), a lansat zilele trecute minisitul “În gura presei”, la ingurapresei.antena1.ro, unde sunt publicate secvențe video și înregistrările complete ale emisiunii.

Via refresh.ro.

5368 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

Un comentariu

  1. Doina Vargatu:

    Domnule Badea,
    M-as bucura mult sa stiu ca ai citit acest mesaj.
    Vreau sa te intreb, de ce aseara ai subliniat de cateva ori ” ca nu esti religios”? de fapt mi-ar placea mai mult sa te autoanalizezi. Eu am o varsta mai inaintata si am trecut si eu prin mari dureri si pot sa iti spun din proprie experienta cat de mult bine mi-a facut mie credinta.
    Daca reusesti sa ai un duhovnic adevarat, nu mai sunt necesare nici pastilele si poate nici psihologul. M-a durut ca in analiza facuta ptr. starea sufleteasca a Madalinei Manole, nu ai amintit cat de important este sa il ai pe Dumnezeu alaturi. De ce te feresti sa IL marturisesti, sau chiar nu crezi in puterea Lui? Doina

Postare comentariu: