0

Gorillaz și Underworld aduc Windows 7 în România

6 noiembrie 2009 | niciun comentariu

În ultimele zile, Microsoft România a “decretat” Săptămâna Recordurilor, în care utilizatorii au putut testa Windows 7, bate recorduri și câștiga o serie de premii, plus că a prezentat noul sistem de operare și comunității de profesioniști IT din țară. Toate se vor încheia la noapte cu un mega-concert la Sala Polivalentă în București, care îi va avea ca invitați speciali pe Gorillaz Sound System, Underworld și Dubfire.

Despre Windows 7, toată lumea are deocamdată numai cuvinte de laudă. Călin Tatomir, CEO Microsoft România, spune că folosirea Windows 7 este ca întorsul acasă. Este extrem de familiar, intuitiv, rapid, face ce te aștepți să facă.

Într-un cuvânt: SIMPLU, sublinează Tudor Galoș, managerul de business de la Microsoft.

Noul sistem de operare Windows 7 simplifică activitățile de zi cu zi, având în componență aplicații și programe îmbunătățite ca HomeGroup, DeviceStage, Windows Live Photo Gallery, Windows Live Movie, Snap, Shake, Internet Explorer 8, precum și noua bară de activități mai familiară. De asemenea, produsul este creat pentru a îmbunătăți performanța PC-ului cu ajutorul aplicațiilor și programelor Faster On, Faster Off, Windows Mobility Center (aplicația Mobile Made Easier). Nu în ultimul rând, Windows 7 oferă modalități variate de petrecere a timpului liber cu ajutorul Windows Touch, PlayTo, Internet TV și al aplicațiilor pentru gaming și grafică.

Windows 7 este disponibil în comerț deja din 31 octombrie, localizat în limba română pentru toate edițiile. Prețurile încep de la 437 lei (1667 lei moldovenești) pentru versiunea Home Premium și merg până la 783 de lei (2987 lei moldovenești) pentru versiunea Ultimate.

La final, într-o notă mai veselă, iată scenariul câștigător din concursul “Eu am instalat Windows 7 și…“, desfășurat pe blogul lui Tudor Galoș:

azi am instalat windows 7 si …acum astept sa fiu fericita. Sa nu imi ziceti ca nu stiti de ce: reclama arata clar, odata instalat, iti schimbi karma si devii fericit.

Nu ca as fi nefericita, sa nu credeti ca viata mea e plina de tristete, insa am o groaza de incurcaturi. Adica nu mai am o groaza, am doar 3 acum, un arab focos foc, dar gelos al dracu, si cam kinky la pat,un calculatorist care viseaza softuri si cand ii arat cele mai mari sofisticarii artistice din dormitor, si un boxer cu nasu stramb, dar cel mai bun pe care l-am avut vreodata.

Trebuie sa imi simplific intr-un fel viata, si cand l-am cunoscut pe boxer, am zis ca daca sunt nehotarata intre doi, poate al treilea e ce-mi trebuie…N-a fost asa, acum in loc de 2 am 3 pe cap.Nu ca nu le fac fatza,ca au fost perioade in care aveam 7-8, de nu mai dormeam noptile deloc, dar nu eram asa stresata ca acum.

Stiti de unde vine atata stres? Ca toti trei m-au cerut de nevasta.

Toti trei au super masini,super case, toti sunt super bogati,ma rasfata, ma iubesc, toti sunt prosti facuti gramada,deci ce mai,sunt perfecti.

Cum sa aleg dintre ei?

De unde sa stiu cu care o sa fiu fericita?

Am vazut reclama asta la Windows 7, l-am instalat si acum astept sa vad cu care sunt fericita. Vorba vine ca l-am instalat, ca eu nu stiu sa pornesc laptopul, dar am pus pe unu cu care am fost acu o juma de an sa imi ia un Vaio cu cristale Swarowsky, ca da bine la imagine cand ma duc prin Intercontinental…Acu l-am pus pe calculatorist sa imi instaleze trialu’ de la windows asta 7, de-a murit asta si a inviat.Cum de ce? Pai asta moare cu Linuxu in brate, vomita de nervi cand aude de Windows, da’ pentru mine face orice, mi l-a instala si asteapta si el sa fiu fericita…cu el.

A incercat ceva in seara aia, dar era prea stresat de softurile educationale pe care le facea, sau ma rog de pornosagurile noastre care nu prea se pupau cu softurile lui si cu ce nevasta voia maica-sa pentru el…

N-a mers, am asteptat degeaba cu el, si …am trecut la urmatorul. Arabul de care v-am zis, cel mai spurcat din cati am vazut, are si el sanse sa imi aduca fericirea…Am o singura obiectie, pot trece la mahomedani, dar eu daca nu am sanii pe-afara ma sufoc, asa e claustrofobia la mine… Mai am foste colege de breasla care merg infofolite pana in dinti acum ca au devenit musulmane,neveste de arabi, dar doar eu stiu cate puteau face …

EU nu stiu ce vreau. Astept ca prietenul meu windows 7 sa ma faca fericita, si sa mor io daca nu-l cumpar. Sunt prima femeie care isi va baga toti banii in windows7, daca se tine Microsoft de promisiune, si zau daca nu il recomand la toate colegele mele, si alea de la periferie si alea de la centru, numai de la noi si strange Juma de bani…

De al treilea, de boxer, ce sa va zic… e cam nebun, de cand a stat paispe minute fara aer cu limba pe gat de la pumnul portoricanului…Dar cand are accesele de epilepsie, ii tremura capul si da ochii peste cap , atunc e bine sa nu fii cu one sensibile langa dintii lui..

Va previn, ca una din colege a ramas mutilata pe vecie, de la un incident de-asta cu el, dar asa l-a cunoscut pe chirurgu cu care se da in barci acu..

Fiecare cu norocu si fericirea lui, deh…nu zic ca toti aia fericiti au instalat Windows 7, dar poate ca noi astia de il instalam, avem tichetul asigurat…

Inca astept sa vad ce iese, oricum dupa cum vedeti, imi merge destul de bine inca din varianta asta free trialde 3 luni,si cred cu tarie ca fericirea vine cand oi instala varianta finala..

pana acum 64 de colege de breasla au facut acelasi lucru, si au incasari de zici ca nu e criza economica!

Asa ca…inca mai aveti timp de free trial….dar nu uitati, totdeauna folositi prezervativ..

2641 vizualizări, 3 dintre care astăzi

Articole similare

Postare comentariu: