0

E acesta noul iPhone? Saga unui iPhone pierdut la beție

20 aprilie 2010 | niciun comentariu

Internetul vuiește zilele astea de o poveste pe cât de palpitantă, pe atât de incredibilă. Cei de la Gizmodo au intrat în posesia noului iPhone (sau cel puțin așa se laudă), după ce unul dintre angajații Apple, pe numele lui Gray Powell, îl pierduse la o petrecere într-un bar din zona San Francisco.

La prima vedere, așa cum se vede din clip, următorul iPhone ar putea veni cu o cameră în plus pe avers și cu una mult îmbunătățită pe revers (cu bliț inclus), un design pătrățos și, posibil, rezoluție îmbunătățită (960×640).

Ca întâmplarea să fie și mai incredibilă, cei de la Gizmodo au publicat și textul unei scrisori trimise de vice-președintele Apple, Bruce Sewell, în care aceștia sunt rugați să returneze obiectul găsit companiei producătoare.

Am înțeles că GIZMODO se află în posesia unui dispozitiv care aparține companiei Apple. Această scrisoare reprezintă un apel formal de a returna dispozitivul către Apple. Informați-mă, vă rog, cum pot intra în posesia obiectului.
—Bruce Sewell, vicepreședinte Apple, într-o scrisoare adresată redacției GIZMODO

Întreaga poveste se află aici. Trebuie totuși spus, zvonuri mai mult sau mai puțin adevărate au apărut în fiecare an în preajma mult-așteptatelor lansări ale modelelor de iPhone. În plus aceste relatări vin la puțin timp după ce Apple a lansat spre testare următoare versiune majoră a sistemului său de operare mobil, iPhone OS 4, pe 9 aprilie.

2233 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

Postare comentariu: