0

Dezvoltatorii pot crea de acum aplicații pentru Neogen

19 mai 2010 | niciun comentariu

Dacă Neogen ar fi un oraș, el ar fi cel mai mare din România (2,5 milioane de utilizatori), mai mare decât tot Bucureștiul, și de altfel dublu față de Facebook. În lupta cu acesta din urmă, Neogen a înțeles că nu poți veni cu modele mediocre, demne de anii 2000 și mai face astăzi un pas în față.

După ce în martie a trecut printr-un redesign complet, care exploatează la maxim factorul local, compania românească a creat recent un API care permite dezvoltatorilor externi să pună la punct aplicații în cadrul neogen.ro.

“Aplicațiile tind să interacționeze mai mult cu utilizatorul final care devine parte integrantă a bazei de date a aplicației asigurând feedback și influențând aplicația în interesul său”, se arată pe blogul Neogen.

Deocamdată, este doar un început timid (abia s-au lansat primele cinci aplicații), dar dezvoltatorii interesați sunt îndemnați să ridice ștacheta cât mai sus. Ca punct de start aceștia au la dispoziție un wiki care prezintă noul API.

În altă ordine de idei, tot astăzi, Neogen a cumpărat CeeVee.com, un serviciu rapid de gestionare a CV-ului, primul pas al companiei către recunoașterea internațională.

2116 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

Postare comentariu: