0

Dacă n-au reușit online, bloggerii încearcă la metrou

9 iulie 2010 | niciun comentariu

765 de mii de români citesc frecvent bloguri, 985 de mii câteodată, iar alți un milion intră foarte rar pe câte un blog. Sunt rezultatele unui studiu de trafic SATI, realizat în perioada septembrie 2009-februarie 2010.

Interesant este că aproape jumătate dintre internauți, adică 2,4 milioane nu citesc bloguri niciodată (eșantion: 14-64 ani, urban, care declară că au folosit internetul în ultima săptămână).

Între timp bloggeri se diversifică și caută să cucerească noi audiențe pentru munca lor. Un astfel de exemplu este dailycotcodac.ro, un blog colectiv la care scrie, printre alții, și “mogulul” Dan Voiculescu. Ieri a ieșit prima versiune offline a blogului, distribuită în zece mii de exemplare la metroul din București, iar autorii au așteptări mari:

Scopul acestei ediții print este acela de a lua oamenii de pe stradă, din parcuri și din alte asemenea locuri în care riscă să-și ruineze sănătatea și de a-i aduce în fața calculatorului, urmând să ne mulțumească ei mai târziu pentru viața socială activă și trupul de Adonis dobândit.

Următorul număr al “ziarului” va apărea spre sfârșitul verii. Cel puțin așa se speră.

1463 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

Postare comentariu: