0

Cum schimb limba din Yahoo! în română [actualizat 2011]

14 februarie 2010 | 18 comentarii

UPDATE Da, al doilea cel mai popular sit din România are acum o versiune în română. Ceea ce înseamnă că poți începe să folosești noul Mail tradus în română. În acest tutorial în 3 pași simpli, îți arătăm un mic truc ca să-ți schimbi în limba română interfața din curierul tău Yahoo!

  PASUL 1: Configurările avansate

 • Intră în secțiunea de configurare din contul tău Yahoo sau accesează direct acest link https://edit.yahoo.com/config/eval_profile?_src=ym. După ce te autentifici cu numele de utilizator și parola, ajungi în pagina Yahoo! Account Info. Defilează pagina până la rubrica Account Settings și accesează linkul Set language, site, time zone (tradus vine „Configurare limbă, poziţie geografică, fus orar”).
 • PASUL 2: Schimbarea setărilor de limbă/țară

 • Tot ce mai trebuie să faci este să alegi Yahoo! România din meniul derulant și să faci clic pe Accept.
 • PASUL 3: Gata!

  Iar acum dacă mergi la pagina principală a contului tău de mail, totul va fi în română, inclusiv cele mai noi servicii. Să-l folosești cu plăcere!

 • Instalează Yahoo Messenger 10 în română
83271 vizualizări, 3 dintre care astăzi

Articole similare

18 comentarii

 1. Rudolf:

  Bravo pentru descoperire și pentru instrucțiunile detaliate de configurare a contului pentru limba română.

 2. gabi2ctin:

  uf….dupa vreo trei incercari am reusit ( multumesc frumos pentru pont_ se vede super), cred ca greseam undeva la copierea adresei Modificate in bara browserului, pentru cei care patesc ca mine, sa urmareasca atent tot ce scrie la voi in adresa din articol..

  Va salut cu respect!

 3. teompa:

  am facut si mi-a iesit si mie la a doua, trei incercari…

 4. octavian:

  mersi,super tare

 5. Sifon:

  va multumesc a mers cand am incecat cu yahoo italia

 6. mariana:

  am o intrebare daca eu am programul vista cu licenta este valabil si pt mine acest program de care ati spus ca sa schimb in limba romana????multumesc astept un raspuns

 7. Dan:

  @Mariana, nu înțeleg, ce vrei să schimbi? Limba din Yahoo! (yahoo este doar o pagină de pe internet) sau limba din Windows Vista (comenzile computerului)? Dacă vrei să schimbi limba din Windows Vista, în funcție de versiunea ta e mai greu sau mai simplu. Dacă ai cea mai scumpă variantă de Windows Vista, și anume Windows Vista Ultimate, totul se face simplu din Panoul de control (Control Panel); însă dacă ai altă variantă atunci vei avea nevoie de un program denumit „Vistalizator”. Caută pe Google (www.google.ro) expresia „cum schimb limba din Windows Vista în română”.

  Dacă te refereai la schimbarea limbii pe pagina de internet yahoo.com, îți recomand să citești cu atenție ghidul de mai sus.

 8. Catty:

  eu doream sa fie mess-ul in romana
  nu acea pag

 9. Florin:

  Multumesc pentru explicatii…taica-meu va fii in culmea fericirii :)

 10. dana:

  vreau yahoo meil nu pot sami citesc de pe meil si nu pot sa-ma conectez nu fuctioneaza nu se deschide deloc

 11. dana:

  VREAU YAHOO MEIL INAPOI PE CEL VECHI VAROG

 12. Dan:

  @dana,

  nu îmi e clar. Care exact e problema? Ai migrat la noul Yahoo! Mail? Nu știu dacă se mai poate trece la Yahoo Mail Clasic (ar trebui să se poată), dar probabil problema ta provine de la programul cu care navighezi pe Internet. Încearcă să-l actualizezi. De exemplu poți descărca Internet Explorer 8 de aici: http://download.microsoft.com/download/6/E/7/6E7C8937-BB21-4534-BE3A-AFFDEC336F32/IE8-WindowsXP-x86-ROM.exe

 13. M:

  MULTUMESC MULT!!!!
  Am reusit sa schimb setarea pentru language!!!!!!!!
  Daca stiti, spuneti-mi va rog cum ma intorc la vechiul Mail pe Yahoo!

  Multumesc!

 14. Dan:

  @M, am încercat și eu și nu am reușit schimba pe Yahoo! Clasic. Nu mai este opțiune de așa ceva. Oricum, am înțeles că în scurt timp toată lumea va fi forțată să treacă pe noul Yahoo!, pentru că cel clasic va fi scos din uz.

 15. Radu:

  Mulțumesc mult. De mult timp îmi doream sa am mail în romană. Super tare!

 16. Mariana:

  De astazi nu mai pot intra in yahoo.mail clasic. Mi se recomanda un alt yahoo. N-am incercat sa-l abordez. Imi vreau vechiul yahoo, mai ales ca am niste postari de la o fiinta extrem de draga, care nu mai este printre noi. Daca totusi voi fi obligata sa trec pe noul yahoo, toate posturile din vechiul yahoo se vor pierde ? Nu ar fi drept, normal era sa putem salva din timp ceea ce ne interesa.

 17. Dan:

  @Mariana, nu se întâmplă nimic, doar se schimbă interfața (aspectul curierului Yahoo!). În rest toate e-mailurile rămân la locul lor.

 18. dana:

  imi vreau yahoo si mail nu mai pot sama conectez deloc nustiu ce sa iniplat nici parola nici id nu mai pot sama conectes multumesc

Postare comentariu: