0

Cinci jocuri pentru a scăpa de plictiseala de la birou

5 iulie 2011 | niciun comentariu

Au trecut timpurile când ne umpleam pauzele de serviciu ori de școală cu Snake. Telefoanele au evoluat și, odată cu ele și jocurile, care devin pe zi ce trece mai interesante.

Iată cinci jocuri multiplatformă (ceea ce înseamnă că funcționează pe diverse dispozitive ca iOS sau Android), indispensabile în lupta cu plictiseala…

Paper Toss

Paper Toss e un joc simplist (dar foarte realist) care se transformă rapid într-un viciu. De câte ori nu vi s-a întâmplat să mototoliți o hârtie și s-o aruncați, cu boltă, la coșul de hârtie? Și de câte ori nu ați ratat?

Paper Toss duce baschetul de birou la un cu totul alt nivel și vă și scutește de efortul de a face curățenie după aceea.

Unreal Trial

În buna tradiție a lui Elastomania, Unreal Trial e un adevărat exercițiu de echilibristică pe teren accidentat, care vă va mânca mulți nervi până vă deprindeți cu balansul motocicletei.

Angry Birds Rio

Dacă vă plac jocurile de logică, atunci trebuie să încercați Angry Birds. În centrul jocului se află câteva păsări furioase, pe care trebuie să le proiectați în niște structuri șubrede, pentru a elibera pe semenele lor ținute captive. Pe cât de simplu va părea asta la început, pe atât de dificil se va dovedi odată cu trecerea nivelelor.

Air Hockey

Air Hockey nu mai are mari secrete pentru mulți: este acel joc cu pucul, pe care îl găsiți în orice sală de jocuri, transpus acum pe telefonul mobil.

Reactor

Reactor este ultimul joc de pe lista noastră și singurul pentru care veți avea nevoie de un partener. Jocul testează timpii voștri de reacție la tot felul de jocuri de logică sau ecuații matematice.

3199 vizualizări, 2 dintre care astăzi

Articole similare

Postare comentariu: