0

Câștigă zece iPod nano cu VK

6 decembrie 2009 | niciun comentariu

VK declară război concurentului hi5 pentru cei cinci milioane de români interesați de socializarea pe Internet.

Recent-lansatul serviciu de socializare VK își bazează strategia de promovare în România pe conceptul de multi-level-marketing, în mare măsură cum au făcut AVON si Amway în anii ’90. Practic speră să-și convingă utilizatorii actuali să aducă oameni noi în rețea, în schimbul unor avantaje: este vorba zece playere iPod nano de ultimă generație. Apoi urmează să-i tenteze și pe restul să trimită invitațiile mai departe, ca într-un păienjeniș.

La final, VK crește exponențial, iar cei mai activi utilizatori își primesc răsplata.

Cum particip?
Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi gratis pe VKontakte și să începi să-ți inviți prietenii pe cea mai nouă rețea socială din .ro. Cu cât ai mai multe invitații, cu atât urci mai tare în clasament, iar la sfârșitul concursului (pe 15 decembrie), primii zece clasați primesc automat un iPod nano din ultima generație, cu funcția de înregistrare video.

Startul concursului s-a dat pe 2 decembrie. Toți utilizatorii înscriși în concursul pentru România intră automat și în competiția globală pentru alte 50 de playere nano, plus 6 netbookuri Sony Vaio Z și 15 smartphone-uri Sony Ericsson Satio.

Dar ce e VK?
VK (VKontakte, sau simplu Kontakte) este cea mai mare rețea socială din spațiul CSI și în top cinci la nivel mondial, cu peste 50 de milioane de utilizatori. Din octombrie-noiembrie trecut, VK s-a deschis și pentru celelalte piețe din Europa și este disponibil acum în peste 40 de limbi (inclusiv în română).

Spre deosebire de hi5, VKontakte preia un model de business mai apropiat de Facebook, al doilea jucător de piață, și are un concept de YouTube, Pandora și MySpace, la un loc.

Dar VKontakte este și un mare sit de reuniuni, cu un catalog impresionant de instituții de învățământ: alegi județul, apoi școala și poți să intri “în contact” cu foștii colegi de generală sau de facultate instant.

2836 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

Postare comentariu: