Despre


Bun venit pe SMASH.ro! Așa cum (ne place să credem) sugerează și numele, smash.ro încearcă să mimeze o călătorie rapidă prin spații cât mai diverse ale internetui și prin domenii gen media, localizare, marketing, dar și altele. De fapt, prin articolele publicate pe SMASH.ro—știri, prezentări, sfaturi, tutoriale—vrem să facem tuturor viața puțin mai ușoară ori de câte ori caută informație de calitate în domeniile sus-numite.

Situl a fost lansat inițial sub brandul “saunter” în iunie 2009, dar pe principiul “la an nou, haine noi”, începând cu ianuarie 2010, ne-am mutat la noua adresă http://www.smash.ro, în ideea că un brand mai puternic înseamnă și șanse mai mari de dezvoltare. Din aceleași rațiuni de dezvoltare, pe lângă articolele generaliste, prezentate pe situl principal SMASH.ro, am pregătit pentru vizitatori și două secțiuni speciale: sport.smash.ro, cu articole despre evenimente sportive, fitness, știri din lumea auto și o grămadă de antrenamente grupate pe categorii de sporturi și muz.smash.ro, destinată melomanilor.

Widgetul SMASH.ro

Acum poți incorpora conținutul nou-nouț de pe SMASH.ro pe situl tău, cu doar câteva linii de cod. Află cum poți adăuga și personaliza widgetul SMASH.ro pe pagina ta de web!

Drepturi de autor, condiții și date de contact

Pentru informații despre drepturile de autor, confidențialitate și limitarea responsabilității pe situl www.smash.ro vizitează pagina Termeni și condiții.

Dacă ai vreo nelămurire, o propunere sau vrei doar să-ți spui părerea despre sit, așteptăm e-mailul tău cu mare interes aici. De altfel, ne găsești și pe Twitter la twitter.com/smashmatic.

Fonduri de ecran

Nu în ultimul rând, te învităm să descarci și unul dintre fundalele noastre pentru iPhone:

… sau pentru desktop (1024×768)

10281 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Postare comentariu: