0

Japonia a ratat șansa primei cupe mondiale holografice

6 decembrie 2010 | niciun comentariu

Săptămâna trecută, FIFA a anunțat într-o singură ședință amfitrionii cupelor mondiale din 2018 și 2022. Două noi state, Rusia și Qatar, vor intra în circuitul select al țărilor care au găzduit cea mai puternică competiție sportivă din lume.

Acum că știm la ce ne aștepta de la următoarele cupe mondiale (cele mai eco stadioane construite vreodată și, totodată, cele mai avangardiste), nu putem să nu simțim un gust amar privind la ce am pierdut.

Într-adevăr, turneul din 2022 ar fi putut fi în sfârșit un eveniment cu adevărat mondial, dacă era să câștige Japonia. Țara soarelui-răsare ne promitea proiecții 3D holografice ale meciurilor de la cupa mondială pe stadioane din întreaga lume.

Cu alte cuvinte, excentricii japonezi vroiau să le dea o șansă celor care nu ajung până la Tokio să-și vadă fotbaliștii preferați în carne și oase – oricât de neadevărat ar suna asta – chiar la ei în oraș.

Din păcate jocurile au fost făcute, iar cum Japonia a mai găzduit o cupă mondială recent (împreună cu Coreea de Sud), tot acest proiect hi-tech a fost amânat. Dar, imaginați-vă…

1903 vizualizări, 2 dintre care astăzi

Articole similare

Postare comentariu: