0

De ce nu s-a infiltrat încă The Interview pe Internet?

20 decembrie 2014 | niciun comentariu

Toate planurile de lansare ale peliculei “The Interview” au fost revocate din cauza amenințărilor cu teroarea. Însă nimeni nu se întreabă de ce oare nu s-a strecurat încă filmul pe Internet?

Pelicula The Interveiw era așteptată de toți fanii cuplului Seth Rogen/James Franco. Uraa să fie parodia unor „sparți” la adresa regimului de la Phenian.

Nord-coreenii s-au atatcat, americanii s-au panicat, în orice caz japonezii (Sony) au cedat scoțând filmul din cinematografe încă dinainte de premieră.

„S-au pus cu Kim-ul nepotrivit”

Vestea a provocat reacții tumultoase pe Twitter, unde s-au înmulțit apelurile la decizia Sony sub hashtag-urile #sonyhack și #theinterview. O parte din internauți au preferat însă se amuze, dar nu atât pe seama lui Kim Jong-un cât pe imaginea figurantei (←aceasta este meseria ei) Kim Kardashian:

Fericiții care vor intra în posesia unei copii din The Interview vor fi ca cei care obținuseră primii câte o copie din caseta porno a lui Kim Kardashian. Totuși în condițiile în care lansarea oricărei pelicule presupune pre-distribuirea unor copii către critici, presă și parteneri, nimeni nu se întreabă cum de niciuna dintre aceste copii nu s-a infiltrat încă pe internet.

Poate că acum, când în sfârșit au și americanii un interes real în căderea regimului lui Kim, vor provoca revoluția mult-așteptată la Phenian.

3214 vizualizări, 1 dintre care astăzi

Articole similare

Postare comentariu: